onsdag 23 mars 2011

Häromdagen...

...kom finaste M till mig, med presenter o koffeinfritt kaffe. Vad jag älskar den tjejen! Vad glad jag är att hon finns i mitt liv!! Inte för att hon kommer med presenter o kaffe, utan för att hon känner mig. För att jag litar på henne. Jag kan berätta saker för henne och hon förstår o dömer mig inte. Vi är ganska lika och det är skönt.

Igår var jag på H&M och gjorde av med pengar. Jag handlade massor, sen gick jag o satte mig o ammade. Efter det såg jag att de debiterat mig för mer än vad jag köpt, gick dit igen och fick pengar tillbaka. Lämnade tillbaka två klänningar oxå som jag ångrat under tiden jag ammade. Det blev lite billigare. Gick in på MM och beställde tårtor till dopet, köpte lite barnmat, betalade och gick därifrån. HALLÅÅÅ! Du glömde varorna ropade tjejen i kassan. Virrpanna. Då har jag glömt ALLT jag köpt på rullbandet. Jag betalade och GICK bara. Jaja, packade i varorna och skulle bege mig till Skopunkten då jag kom på att jag ju har rabattkuponger på H&M. Merde. Bestämde mig för att återigen gå dit. Tjejen i kassan var skitatrevlig och skrattade bara. Sen hjälpte hon mig, så jag fick ytterligare 180 kr i rabatt pga rabattkupongerna. Perfa! Efter det in på Skopunkten o handlade 4 par skor. Fin-skor till Elias, basketskor till mig, stövlar till Elias och ett par supercoola kängor till Stella. Ett par skor till fick Stella fast från H&M.
Sen hem, snabblunch o därefter iväg till IKEA o köpa sängar till barnen. Vi köpte varsin 105cm säng till stora barnen. Då kan vi ligga brevid dem de nätter det behövs, vilket inte är så ofta men det är även mysigt att kunna ligga brevid dem när man läser gonattsagan. Sen hem.
Men gud vilket tråkigt inlägg......
Jaja.
Jag fick även ett SMS där jag blivit antagen till en ekonomikurs jag sökt. Jag sökte egentligen bara för att kolla om jag skulle bli antagen. Blev nämligen inte det sist jag sökte, men så blev jag antagen och nu ska jag ge det ett försök. Inom ekonomi finns det ju iallafall jobb att söka. Jag har sökt typ 10 jobb och inte fått komma på intervju ens. :O( Det är ju ingen panik dock. Jag är mammaledig till och med juni nästa år, men ska börja på mio senast i september. Det är ju bara varannan helg. Men jag är så sugen på att börja jobba igen. 50% så jag o P kan dela på föräldraledigheten, så han får se att det inte bara är "dricka kaffe" att vara föräldraledig. (man hinner blogga lite oxå, hahahahahahaha)

Hejdå!

måndag 21 mars 2011

Finaste vännerna..

...har jag i alla fall i mitt liv. Ni berikar det ska ni veta. Utan er vore jag nada!
Nu ska jag "laga" lunch. Burkravioli. Hej!

fredag 18 mars 2011

Tjejkväll!

Ikväll ska jag till mina gamla hemtrakter och träffa en drös med bruttor o äta gott o skratta gott o dricka gott!
Möhippegänget ska samlas igen. Fasen vad kul det ska bli. Fast jag har inget att ha över degklumpen. Såg en gammal sopsäck här nånstans, måste leta fram den.... haha!

onsdag 16 mars 2011

Here we go again!

Precis nyss fick jag ett sms från Isaks blivande gudmor med en superfin dop-dikt. Nu grinar jag igen. Kommer va så där härligt svullen i fejan i morgon.

Ok...

...jag kommer gråta på Isaks dop. Jag är en riktig lipsill när det kommer till såna saker. Idag träffade vi prästen och pratade om dopet. Vi klurade på vilka psalmer vi skulle ha och prästen kom med förslag. Jag sa åt henne att sjunga. Hon sjöng och jag började grina. Jag är en tönt! Vi tog inte den psalmen. Det blev två andra fina istället. Sen frågade prästen varför vi valt just de namnen vi valt och då grät jag igen... Isak ska ju döpas efter min älskade älskade bror och det betyder väldigt mycket för mig. Så känslosamt.
Efter det ringde jag min älskade vän och frågade om hon skulle kunna tänka sig att sjunga solo på dopet. Det ville hon. Så då blev det lite mer gråt. Hon skickade lite låtval på FB och så satt jag där igen o grät. Nu har jag huvudvärk. Hur ska jag klara av detta dop utan att grina? Jag ringde Isaks blivande gudmor o föreslog att vi skulle dricka lite rödtjut och äta chips innan dopet som en egen liten nattvard, hahahaha. (OBS! Det ska vi inte.) Nä, nu ska jag slå in Stellas presenter.

Snhyft o hejsvej!

Trött....

..så in i bängen är jag idag. Isak vaknar runt 02 på natten och är hur glad som helst. Gillas inte. Han somnar runt 19 på kvällen numera så han är väl utsövd då med tanke på alla tupplurar han tar under dagen. Hans mamma är trött!! Trött, och det är bara förnamnet. Idag var jag på cellprovtagning och när jag körde dit så satt jag i helt andra tankar och glömde avfarten till vårdcentralen. Det var ju dock inte så svårt att vända, men ändå.
Jag känner mig dock mindre irriterad. Faktiskt är jag inte irriterad öht just nu vilket är skönt!
Kanske är det vädret eller håret, haha!
Däremot har jag ont i bröstet. Har så haft i ca 3 veckor. Tidigare kom det i samband med att jag joggade. Nu har jag det mest hela tiden. Så imorn ska jag till läkaren. Det värsta är att jag inte tycker att läkarna tar en på allvar. MIN läkare gör det, men hon är fullbokad en månad framöver så där fick ja inte tid. Ska träffa en jourläkare imorn. Hoppas denne lyssnar på mig. Hypokondikern. Men det här är inte inbillat. Jag HAR ont i bröstet. Kanske är därför jag är trött oxå. Ja ja, slutspekulerat.
Imorgon fyller även Stella år, min lilla skrutta blir 2. Stora tjejen. Vi har köpt en docka med ljud och en matstol till dockan. Sen blir det troligtvis en lekstuga till våren, men den får alla barnen gemensamt för alla pengar vi fått i jul- födelsedags- och doppresent! Vi får antagligen lägga till lite men ändå.
Nu ska jag gå på dass o sen hämta busungarna från dagis och därefter åka o träffa prästen inför Isaks dop.

Hadebrahej!

tisdag 15 mars 2011

Tredje gången gillt då...

...eller?? Jo men nu får det vara bra. Kanske lite färg i, eller superblont..... haha.
Skulle kanske klippt av mig luggen med, men nu kan jag fortfarande sätta upp den med hårnålar...vilket jag redan gjort :S och det är ju roligt att kunna variera sig. Så, nu ska jag spara till långt...moahahahah!

måndag 14 mars 2011

Ögonbryn...

...har jag inga. Hade tänkt att tatuera dem i Thailand för det var så jäkla billigt, men så målade jag dem en dag i svart o såg inte klok ut. Jag vill tatuera dem ljust bruna, det gick inte i Thailand. Ibland är jag glad att jag kan stoppa min impulsivitet!!! Ögonbrynen är ju svåra att dölja om de blir fula.....
Får fortsätta måla dem då..... fast hemma bryr jag mig inte.....

Mitt hår idag.....

Imorn ska jag till frissan igen o då ryker fan rubbet!!!

Vardagsångest?

...Eller vad är det jag vaknar med varje morgon numera? Det är jobbigt. Jag har tusen saker i huvudet. Saker som irriterar mig. Saker jag oroar mig för. Saker jag stör mig på. Saker jag vill göra. Saker jag inte hinner med. Jag har en stor brist just nu. Bristen på tålamod. Det oroar mig. Jag har ett tryck över bröstet som oxå oroar mig. Jag oroar mig för att inte hitta något jobb jag trivs med. Jag oroar mig för att S inte vill äta. Eller äta vill hon, men inte riktig mat. Jag irriterar mig på människor och det stör mig. Jag vill inte slösa min energi på det. Jag vet bara inte hur jag ska lyckas rikta den åt annat håll. Åt det positiva hållet. När irritationen bubblar upp tänker jag att jag ska sluta bry mig överhuvudtaget och ibland kan jag det, men andra gånger bubblar ilskan. Det är det jag vill slippa. Jag vill inte irritera mig. Jag vill vara positiv!! Varför ska det vara så svårt?
Det är antagligen en träningssak. Något jag måste öva på. Som självkänsla. Och kondition. Man måste hålla det i form. Träna o öva. Jag ska försöka. Verkligen.

lördag 12 mars 2011

Home sweet home....

...typ.
Två veckor i Thailand går fort. Hade tänkt blogga därifrån, men jag kunde inte logga in och jag anstränge mig väl inte tillräckligt heller för den delen. Flygresorna gick super, trots att vi på hemvägen inte fick de platser vi bokat. Jag har varit multum irriterad på resan på vissa personer. Ibland är solbränna väldigt viktigt. Viktigare än annat, som att umgås. Jag har lovat att sluta irritera mig. Jag ska sluta bry mig överhuvudtaget. På hemresans hela 11 timmar kom de inte fram en enda gång för att kolla hur det gick för oss. Inte. En. Enda. Gång. Sista veckan i Thailand var de inte med barnen En. Enda. Gång. Fast när det skulle handlas och prutas, DÅ dög vi. Sista kvällen.
Vi träffade en annan familj på hotellet. Helt fantastiska människor. Vi klickade direkt. Det var super.
Annars har det varit varmt o gott. Barnen har numera simhud mellan fingrar o tår. Jag fick öroninflammation sista kvällen. Vi har ätit gott. Jag har varit ute o joggat o simmat nästan varje morgon. Det första jag fick höra av en i hotellpersonalen var frågan om jag var gravid igen. Gravid? Igen? Så att det redan syns eller? HALLÅÅÅÅ, jag har en son på 3 (TRE) månader. Hur ska jag ha hunnit bli gravid. Igen. Så att det redan syns? Jag ville byta hotell. Hahahahaha!! När vi kom till rummet fick jag rå-ångest. Det var hemskt. Balkong mot en hemsk bakgård. Mörkt o ruggit. Vi fick byta rum nästa dag. Till ett relativt nyrenoverat. Mot poolen. Markplan. Platt-TV. Nice!!! Ja vad mer. Vi har shoppat. Badat. Solat. Ätit. Druckit öl. Promenerat o svettats. Gud vad varmt det har varit. VARMT! O Skönt!
Nu är vi hemma. Vardagen har rullats igång. Helt ok. Peter har redan börjat kolla på resor till nästa år. Hahaha. Börja spara då. Från noll till femtitusen då. Får se hur det går. Men det är skönt med semester!
Jag klippte mig igen i Thailand. Det blev ok. Idag bokade jag besök hos frissan. På tisdag ryker rubbet. Sen ska jag spara ut till ett svallande hårsvall igen ;O) hahahahah!!!
Vårt internet är kaputt. Skriver från makens jobbdator. Hoppas våran kommer igång snart så jag kan uppdatera bloggen lite oftare.
Nu ska jag lägga mig i soffan o jäsa lite. Är lite jetlagad. Säger det en gång för alla jag är INTE gravid och planerar inga fler graviditeter!

Hejsvej!
Bild på håret kommer asap..